Spring til indhold
WoodMee®

Ideen med WoodMee® var (og er) at give dig et unikt kreativt legetøj og værktøj.

Med hjælp fra en masse gode legekammerater, samt et livs erfaring med at lave kreativt og udviklende legetøj, startede jeg med at udvikle WoodMee® i 2020.

 

WoodMee® skulle være et kreativt legetøj og værktøj, der kunne være relevant både i dag og i morgen, henvende sig til stort set alle og være holdbart og klimavenligt. Det skulle understøtte og udvikle børns kreative muligheder samt være smuk og indbydende at se på og røre ved.

 

Jeg har i over 25 år, designet og testet leg og legetøj med børn i kinesiske storbyer, brasilianske favelas, japanske, amerikanske og europæiske hjem og skoler. Overalt blev børnene glade og stolte over at skabe og opfinde noget, f.eks. en leg, historie, spil eller en fysisk model. Det var fantastisk at se hvordan kreative redskaber, uden forudbestemte mål og løsninger, kunne incitere børns selvværd og selvtillid.

Samlet er det alle disse erfaringer og observationer, der med største kærlighed, er lagt i at skabe WoodMee®.

 

Køb mindre, bedre og brug det mere

 

WoodMee® vil give dig som forbruger et valg omkring sikkert og klimavenligt legetøj. Det gør WoodMee® ved at bruge naturlige materialer der er sikkert for både vores børn og miljø, og designe tidløst og holdbart legetøj - der ikke er uaktuelt næste sæson. Det giver dig en mulighed for at købe mindre mængder af legetøj, købe bedre legetøj og bruge det der købes mere.

 

Jeg håber du vil opleve at Woodmee® vil give dig og dine børn mulighed for at glædes, motivere jeres nysgerrighed og stolthed over at skabe noget.

 

Med bedste hilsner

 

Jesper Elling